Обичаш да четеш? А имаш ли читателски дневник?

Обичаш да четеш? А имаш ли читателски дневник?

януари 16, 2018
Категория: Публикации
0 6679 2
Обичаш да четеш? А имаш ли читателски дневник?

Обичаш да четеш? А имаш ли читателски дневник?

Кой се нуждае от читателски дневник?
Всеки съвестен, страстен и всеотдаен някъде дълбоко в себе си е и малко хаотичен. Понякога чете по няколко книги наведнъж и се разпилява между отделните им светове и герои. Би било хубаво, ако имаше как да сортира всичко, което се върти в главата му, докато чете. Опитвал е да си прави тефтери, журнали за попълване, но обикновено е завършвал с неуспех.

Нека сложим край на това!

page_4

На вашето внимание е чисто новия, първи по рода и вида си, читателски дневник! Той е създаден с креативност и внимание към книжните навици на четящите специално от изд.Orange Books. Твърдите му корици и текстилна подвързия го правят удобен за носене, изпускане, пренасяне в чанта, срещи с котки с остри нокти, престой върху прашни повърхности и други изненадващи преживявания.

Page_2-for_web

В новия читателски дневник читателят не само може да опише изживяванията си със 100 книги, но и да сподели свои навици и любими моменти с персонажи. Какъв по-добър подарък за книжно мишле?

Луксозният читателски дневник е подходящ и за деца, и за възрастни, защото да обичаш четенето и да искаш да съхраниш най-важните моменти от срещата си с една книга, не са неща, които се определят от възрастта.

Какво ще кажеш?

 

, , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *