Морски книги и слънчев август

Морски книги и слънчев август

август 16, 2018
Категория: Публикации
0 1782 4
Морски книги и слънчев август

Морски книги и слънчев август

Август е време за море

И ако вие не сте при него – поканете го да дойде у вас със заглавията, които избрахме, за да чуете шума на вълните вкъщи:

Мечтаем си за красиви и пусти плажове и започваме с книгата Плажът, където група ентусиасти търсят истински емоции в най-чист вид. Потърсете ги и вие и ги открийте из страниците на тази вълнуваща книга, екранизирана с помощта на Дани Бойл и Леонардо ди Каприо.

Ако обичате прозрачно-синята красота на гръцките плажове, то Мед, море и Афродита би била истинска наслада за вас – история за любов, храна и изненадите, които ни поднася съдбата!

med-more-i-afrodita-9789547422063

В Черно море не става дума за нашите курорти, но е идеална за почитателите на трилърите – баща и син пишат в тандем една напрегната история за останки от кораби, които не трябва да бъдат намерен!

cherno-more-9789546558183

Оставаме на трилър вълна и с Жената в каюта 10 – история за почивка на круизен кораб истинско блаженство, докато не попадат в бурята и всичко поема в грешната посока, а някой може дори и да изчезне от борда

zhenata-v-kayuta-10-9789542617730

Морска книга пък е истинска наслада за душата – авторът насочва вниманието ни към това, че ние не сме морето и морето е във всеки от нас – пристрастяваща и забавна приключенска история, която със сигурност и категорично заслужава вниманието ви!

morska-kniga-9786191864317

Завършваме списъка ни със стихосбирка на Мария Донева, защото какво по-подходящо определение за средата на агвуст, ако не Щастливи времена? И все пак най-прекрасният ден е днес, независимо кой ден от годината е!

shtastlivi-vremena-9786191864409

Оставяме ви в компанията на тези прекрасни, бурни като морето и топли като слънцето книги, и знаем, че ще им се насладите! И ако имате нужда от още вдъхновение, обещаваме, че ще го откриете при нас!

Автор: Жени Георгиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *