„Малкият принц” от Orange center в подкрепа на УНИЦЕФ България

„Малкият принц” от Orange center в подкрепа на УНИЦЕФ България

септември 18, 2015
Категория: Събития
0 4331 7
„Малкият принц” от Orange center в подкрепа на УНИЦЕФ България

„Малкият принц” от Orange center в подкрепа на УНИЦЕФ България

„Малкият принц” е книга, която казват, че човек трябва да прочете поне 3 пъти през живота си. Първият е преди навършването на 10 години, когато все още разсъждава по детски. Вторият е между 20 и 30 години, когато вече е пораснал, но все още търси себе си, а третият – след 50 години, когато вече е натрупал достатъчно богат житейски опит.

„Всички възрастни хора са били най-напред деца.“

Пишейки тези думи преди повече от 70 години, Антоан дьо Сент-Екзюпери вероятно не е предполагал колко популярни ще станат те. Тъй като осъзнаваме, че детството е изключително важен етап от живота на всеки човек, нашият екип създаде уникално по рода си издание на “Малкият принц” като част от партньорството между Orange center и УНИЦЕФ България. Всички приходи от продажбите на книгата ще бъдат дарени в подкрепа на програмите за образование на УНИЦЕФ България.

Изданието на книгата е изключително елегантно и бързо печели сърцата на всички ценители на стилното. Тази малка, но носеща силно послание книжка, ще Ви очарова с прелестните цветни илюстрации, дебелите корици и златна порезка. Преводът на български език е дело на Лъчезар Минчев, а красивите илюстрации са в оригинал и са създадени от самия Антоан дьо Сент-Екзюпери.

Направете един незабравим подарък, подходящ както за малки, така и за големи. Зарадвайте малчуган с книжката, която всяко дете трябва да притежава. Поднесете на Ваш приятел книга, съчетаваща силното послание на автора с каузата на УНИЦЕФ България.

С покупката на тази книга Вие помагате да дарим знание за децата на България. Благодарим Ви!

Можете да поръчате книгата от нашия онлайн магазин ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *