Магична Коледа с детски книги

Магична Коледа с детски книги

декември 16, 2022
Категория: Нашите предложения, Публикации
0 301 0
Магична Коледа с детски книги

Магична Коледа с детски книги

Коледата е за децата и за моментите, които прекарваме с тях като семейство. А няма нещо, което да може да подари повече топли споделени мигове от прочитането на интересна история заедно с малчуганите. Затова и коледните детски книги са перфектният начин да зарадваш и малките, и порасналите.

Те привличат хора от всички възрасти заради уюта, който носят с историите си. Независимо дали се обръщаш към коледните детски книги с надеждата да зарадваш някой млад читател, или за да си припомниш емоцията от това да чакаш празниците с детско въодушевление – в списъка ни ще откриеш нещо подходящо.

Ако искаш да подариш на себе си или на друг истински весела и магична Коледа, избери сред тези книги.

Осем истории за Коледа, Астрид Линдгрен

Любимите герои на Астрид Линдгрен оживяват в осем истории, вдъхновени от най-вълшебния празник.

Осем приказки за Коледа, Астрид Линдгрен

Тази книжка е подарък от огромни количества смях до сълзи и щуротии. Зарадвай малките читатели със среща с децата от Шумотевица, с Емил, а разбира се, и с Пипи.

Виж още: Романтична Коледа с любовни романи

Красиво илюстрована, Осем истории за Коледае всичко, от което едно дете се нуждае за празника.

Патиланци. Първи сняг, Ран Босилек

Още от любимите детски герои се отправят на зимно приключение. С „Патиланци. Първи сняг“ читателят може да се забавлява наравно с групата приятели.

Патиланци. Първи сняг, Ран Босилек

Палави и изобретателни, дяволити и безгрижни, героите на Ран Босилек взимат участие в три интересни разказа под зимната пелена на първия сняг.

Как малкият Клаус стана Дядо Коледа, Лиман Франк Баум

Авторът, подарил ни „Вълшебникът от Оз“, има още по-специален подарък за младите читатели за Коледа. В тази книжка вместо за вълшебници и летящи маймуни той разказва за още по-магическа история – тази на детството на Дядо Коледа.

Как малкият Клаус стана Дядо Коледае трогателен разказ за Клаус, преди да бъде Санта, който ще порасне да бъде най-обичаният герой на всички времена. Как той се учи да прави добро и да побеждава злото, как се среща с магията на това да носиш щастие на другите.

Любими коледни истории от Джани Родари, Джани Родари

Неповторимото въображение на Джани Родари дава начало на едно увлекателно приключение. Този път вместо „Приказки по телефона“ известният автор радва децата с приказки за под елхата.

Любими коледни истории от Джани Родари, Джани Родари

ВЛюбими коледни истории от Джани Родариприказките и стихотворенията ни учат, че Коледа е не само ден от годината, а състояние на духа. А това е послание, до което не само децата, но и порасналите читатели, ще се радват да се докоснат.

Да сътворим Коледа

Това е не просто книга, а цялостно коледно преживяване. В него ще се включат любимите герои от Дисни – Бел, Венелъпи, Пух, Уди и толкова много познати и обичани лица.

Да сътворим Коледа, Дисни колектив

Всички те не само ще участват във времето за четене, но и ще станат част от коледната декорация у дома. Да сътворим Коледа съдържа
над 40 фигурки и празнична декорация, вдъхновена от магичния свят на приказките.

Виж още: Страховита Коледа с крими и трилър романи

Коледа с аромат на ванилия, Катя Антонова

Ванилия ще направи Коледата по-приятна. В тази книжка читателят ще се срещне с една трогателна и много забавна история с Филип и Ванилия. Но освен това в книжката е включена и една рецепта за коледна вкусотия и идеи за изненади.

Коледа с аромат на ванилия, Катя Антонова

Коледа с аромат на ванилия“ ще зареди с коледно настроение както младите читатели, така и порасналите. А междувременно ще подари на всеки много сладки моменти с аромат на ванилия.

Падингтън и коледната изненада, Майкъл Бонд

Една от класиките сред коледните детски книги – „Падингтън и коледната изненада. Мечето, което успява да предизвика топли чувства у всеки читател, е на мисия да подари щастливи моменти за Коледа на децата.

Падингтън и коледната изненада, Майкъл Бонд

Точно това прави книжката на Майкъл Бонд. В нея Падингтън получава специален подарък от Дядо Коледа, но също толкова специален е и подаръкът от празнични емоции, които книжката подарява на децата.

Момче на име Коледа, Мат Хейг

Тази приказка идва с предупреждение – не е за хората, които не вярват в чудеса. Още по-малко подходяща е за тези, които не обичат Коледа. В нея има приключения, сняг, отвличане, джуджета, още сняг и магия – все неща, които безотказно зареждат с празнично настроение.

Момче на име Коледа, Маг Хейг

Момче на име Коледа“ е история, пропита с топлина и аромат на сладкиши, която заслужава да бъде следващата коледна класика.

Допълни ли списъка с подаръци с нови детски книги за малките читатели? А хареса ли си някой роман, който би искал и ти да прочетеш? Сподели ни в коментар.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *