„Кучешка работа“: ново от издателство „Точица“

ноември 2, 2017
Категория: Ревюта
0 1887 3
„Кучешка работа“: ново от издателство „Точица“

„Кучешка работа“: ново от издателство „Точица“

Има един специален вид книги за деца, които са направени с толкова любов, талант и вдъхновение, че още на първото разгръщане, топлината те лъхва в лицето. „Кучешка работа“ на Анелия Пашова е точно такава. Страхотната нова книга на издателство „Точица“. Илюстрациите очароват и малки, и големи, а кратките „визитки“ на притежателите им тотално разтапят сърцата им.

IMAG0281

„Кучешка работа“ е пълна с истории на кучета и техните професии – учител, счетоводител, музикант, контрольор в градския транспорт…А илюстрациите идеално улавят духа на породата. Подобни издания са ценност, която остава в семейната библиотека с любов.

IMAG0283

Това е кратък текст за кратка книга, която дълго остава в съзнанието. Препоръчвам ви „Кучешка работа“, защото е едно от най-хубавите книжни неща, на които скоро съм се натъквала. За подобни издания е важно да се говори и напомня. Авторски, български, създадени с любов и внимание.

Обърнете ѝ внимание в книжарницата или си я поръчайте онлайн. Детето ви ще обикне кучетата, а вие ще се усмихнете заедно с тях. Това не е ли най-важното?

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *