Книжен фестивал: Издателство на деня – Книгомания

Книжен фестивал: Издателство на деня – Книгомания

декември 5, 2020
Категория: Публикации
0 517 0
Книжен фестивал: Издателство на деня – Книгомания

Книжен фестивал: Издателство на деня – Книгомания

„Книжен фестивал” в Orange center е към своя край! Все още можете да се възползвате до 6ти декември от 15% гарантирана отстъпка на всички книги в магазини Orange – Граф Игнатиев, Бизнес парк и Казанлък, както и до -70% ексклузивни намаления онлайн на orangecenter.bg

Времето вече е студено, все по-често и по-дълго сме си вкъщи. Защо да не използваме това време за четене на нови, интересни книги? Подготвили сме ви селекция от 4 интригуващи заглавия от издателството на деня – Книгомания.

  1. Чудна лятна нощ

За тази книга Стефан Вълдобрев казва: „Считам пиесите ѝ за явление в съвременната българска драматургия. „Чудна лятна нощ“ е първият роман, който тя (бел.ред. авторът Яна Борисова) публикува. Ще се влюбите в него. Той е повече от текст, той е като музика. Една литературна соната за копнежите помежду ни, за невъзможната споделеност. Една зимна приказка за вдъхновението и артиста, за пианото и книгата”. Смятаме, че други думи са излишни. Насладете се на книгата!

2. Как мисли детето?

„Достатъчно добър ли съм?” може би е въпрос, който всеки родител си задава ежедневно. В книгата „Как мисли детето” ще откриете съвети за това как да се усъвършенствате и да дадете на детето си най-доброто, на което сте способни. Авторът д-р Ангард Ръдкин ще ви преведе през 100 ежедневни ситуации, които ще ви помогнат по-добре да разберете детската психика и да вникнете зад причините на определено поведение на вашето дете.

3. Прегръдката на Амазония

„Човекът е човек, когато е на път” е напълно подходяща мисъл, с която да опишем изследователя Филип Лхамсурен. В книгата „Прегръдката на Амазония” той разказва какво е усещането да преминеш сам над 7500 км в дебрите на Амазония. Това е и история за човешката воля и издръжливост, изправени пред редица предизвикателства. Потопете се в този невероятен разказ, описващ красотата и опасностите на Амазония.

4. Народи и земи

Искате ли да заведете детето си на околосветско пътешествие, без дори да е необходимо да напускате дома си? Звучи привлекателно, нали? Точно това предлага детската енциклопедия „Народи и земи” – увлекателни разкази и снимки от близки и далечни места по целия свят. Запознайте децата си с бита и културата на 80 народа, живеещи във всички точки на земното кълбо!

Всички книги, участващи в кампанията „Книжен фестивал”, вижте ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *