Книжен фестивал: Издателство на деня – Хермес

Книжен фестивал: Издателство на деня – Хермес

декември 3, 2020
Категория: Публикации
0 489 0
Книжен фестивал: Издателство на деня – Хермес

Книжен фестивал: Издателство на деня – Хермес

Слагаме старт на третия ден от „Книжен фестивал” в Orange center! До 6ти декември можете да се възползвате от гарантирана отстъпка 15% на всички книги в магазни Orange – Граф Игнатиев, Бизнес парк и Казанлък, както и от ексклузивни онлайн отстъпки до -70% на orangecenter.bg!

Днешното издателство на деня е Хермес – подбрали сме селекция от 4 книги на издателството, с които можете да прекарате уютна вечер вкъщи или да зарадвате близък човек. Насладете им се!

  1. Малък наръчник по хюга. Тайните на датчаните за щастлив живот

Неведнъж сме чували, че датчаните са една от най-щастливите нации. Това до голяма степен се дължи на така наречената хюга – философия за хармония, уют и близост с обичаните хора. В „Малък наръчник по хюга. Тайните на датчаните за щастлив живот” авторът Майк Викинг, директор на Института за изследване на щастието в Копенхаген, разкрива тайните за щастлив и хармоничен живот на датчаните. Подарете си щастливи мигове, практикувайки хюга!

2. Таен дневник за момичета

Всяко момиче има своите тайни! Подарете на малките дами възможност да записват свои мисли, спомени и съкровени моменти в „Таен дневник за момичета”. Дневникът е защитен от нежелани погледи чрез катинар, а страниците му пазят тайните, написани с невидимо мастило! Момичетата ще открият още тестове и идеи как да прекарват времето си с приятелки. Нека забавлението започне сега!

3. Тъй рече баба Ега

Преданията за обитателите на българските земи датират хилядолетия назад. Един от най-богатите на истории региони – Родопският, крие редица тайни още от времето на древните Траки. В книгата „Тъй рече баба Ега” главната героиня пристига в малко родопско село, в което животът коренно се различава от нейния. Тя бързо е запленена от разказите на местните хора за битието на народа ни . Поемете на вълнуващо пътешествие с този роман в света на българските бит и култура!

4. Тънкото изкуство да не ти пука

Съвременният живот, който водим, и в частност социалните мрежи, често ни създават нереалистични представи за това колко успели и щастливи трябва да бъдем, как трябва да изглеждаме и как да прекарваме времето си. В книгата „Тънкото изкуство да не ти пука” авторът насочва вниманието към това, че не бива да се оглеждаме в представите на околните за нас, а да имаме такива реалистични за себе си. Разберете как да усъвършенствате изкуството да не ви пука!

Всички книги, участващи в кампанията „Книжен фестивал”, вижте ТУК 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *