Книжен фестивал: Издателство на деня – Colibri

Книжен фестивал: Издателство на деня – Colibri

декември 1, 2020
Категория: Публикации
0 882 1
Книжен фестивал: Издателство на деня – Colibri

Книжен фестивал: Издателство на деня – Colibri

Поставяме началото на вълнуващо събитие за всички книголюбители –  „Книжен фестивал”. От  1ви  до 6ти декември можете да се насладите на десетки хиляди книги с 15% гарантирана отстъпка в магазини Orange center – Граф Игнатиев, Бизнес парк и Казанлък, както и на orangecenter.bg , а  онлайн ви очакват и екслузивни намаления до -70%!

С наближаването на Коледа, все повече се замисляме какво да подарим на близки и приятели. За да ви помогнем в тази нелека задача, сме ви подготвили селекция от топ 4 заглавия на издателство Colibri, с които да усмихнете най-скъпите си хора!

  1. Как малкият Клаус стана Дядо Коледа

Едва ли има нещо по-хубаво от вълнението в детските очи, които нетърпеливо очакват пристигането на Дядо Коледа с подаръци, които са заслужили, тъй като са били послушни през цялата година. Но докато добрият старец се спусне през комина на дома ви, имате време да научите всичко за негово детство. „Как малкият Клаус стана Дядо Коледа” е вълшебна история за трудностите, за вярата в доброто и приятелствата, през които Клаус преминава, за да се превърне в обичания Дядо Коледа и да радва милиони деца по света.

Вече споменахме нетърпеливото очакване на Дядо Коледа на малчуганите. Сигурни сме, че и вашите деца всеки ден ви питат „Кога ще дойде?” и „Колко остава?” Тук на помощ идва книжката „Колко остава до Коледа?”, в която ще откриете 24 истории – по една за всеки ден до Коледа. Отброявайте дните до святата нощ, заедно с приказните герои Игличков, Тигърчо, Мая Папая и всички техни приятели!

„Един живот за киното” е книга-съкровище за всеки почитател на големия екран! Потопете се в света на киното чрез разказите от първо лице на режисьора Жан-Жак Ано, създател на хитовите филми „Името на розата”, „Мечката”, „Любовникът”, „Седем години в Тибет” и много други. Ано още от ранна детска възраст е твърдо решен да се развива като режисьор и мечтата му се сбъдва – още с дебютния си филм печели „Оскар” за най-добър чуждоезиков филм. Насладете се на невероятната история за успех „Един живот за киното”!

Първата книга от трилогията „Дъщеря на съдбата” на Исабел Алиенде – „Къщата на духовете” е за онези читатели, които обичат да пътуват надалеч и да се пренасят в различна реалност чрез вълнуващи разкази. Именно това прави и авторката на книгата – потапя ни в действителност, коренно различна от нашата, като описва живота на представители на четири поколения, които обитават голяма къща, която крие своите тайни!   

Всички книги, участващи в кампанията „Книжен фестивал”, вижте ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *