Книжен фестивал: Издателство на деня – Ciela

Книжен фестивал: Издателство на деня – Ciela

декември 6, 2020
Категория: Публикации
0 844 0
Книжен фестивал: Издателство на деня – Ciela

Книжен фестивал: Издателство на деня – Ciela

Днес е последният ден на „Книжен фестивал” в Orange center, в който можете да се възползвате от 15% гарантирана отстъпка на всички книги в магазини Orange – Граф Игнатиев, Бизнес парк и Казанлък, както и до -70% ексклузивни онлайн намаления на orangecenter.bg!

Чаша любима гореща напитка, меко одеало и интересна книга – така си представяме уикенда. Разгледайте предложението ни от 4 книги на издателството на деня – Ciela, в компанията на които да прекарате почивните дни.

  1. Цар Плъх

За първи път можете да се насладите на български език на пълния текст на вечната класика на Джеймс Клавел – „Цар Плъх”. Разтърсващият разказ за 7 жени, които се справят с живота по време на война, едва ли може да остави някого безразличен. Ако сте пропуснали да се докоснете до тази нелека история, сега е моментът да го направите!

2. Тайната на Диор

Красота, стил и изящество – с всичко това свързваме името „Диор”. Но зад блясъка и суетата се крият множество тайни и тъга. „Тайната на Диор” е история за любов, мечти и безмилостната война. Авторът Наташа Лестър поставя в центъра на романа жени пилоти и тайни агенти, чиито персонажи са базирани на реални участници във Втората световна война. Потопете се в разказа за съдбите на тези жени по време на епоха, променила човешката история!

3. Големите загадки в световната история          

Любопитството е дълбоко заложено в човешката природа – то ни води напред и благодарение на него сме си отговорили на редица въпроси, стоели без отговор години наред. „Големите загадки в световната история” е книга, написана на база задълбочени исторически изследвания, която отговаря на някои от следните въпроси: „Къде се намира гробницата на Александър Велики?” „Живял ли е руският император Александър I втори живот като изгнаник в Сибир?”, „Кой уби Кенеди, има ли заговор в смъртта на принцеса Даяна, защо има „българска следа” в стрелбата по папа Йоан Павел II?”. Какви други загадки ще разкрие тази книга – разбере сами!

4. Подарък през декември

Има ли нещо по-разпускащо през декември от роман, който разказва за коледната магия. „Подарък през декември” е историята на Джейн Брук , успешен разследващ журналист, която вече не вярва в любовта, след поредната болезнена раздяла. И точно в този момент съдбата ѝ се усмихва – командирована е в Норвегия. Какво ще ѝ се случи там и кого ще срещне – отговорите ще намерите в книгата!

Всички книги, участващи в кампанията „Книжен фестивал”, вижте ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *