Книжен фестивал Издателство на деня – Artline Studios

Книжен фестивал Издателство на деня – Artline Studios

декември 2, 2020
Категория: Публикации
0 319 0
Книжен фестивал Издателство на деня – Artline Studios

Книжен фестивал Издателство на деня – Artline Studios

„Книжен фестивал” в Orange center продължава! Възползвайте се до 6ти  декември от 15% гарантирана отстъпка на всички книги в магазини Orange center – Граф Игнатиев, Бизнес парк и Казанлък, както и от ексклузивни намаления до -70% онлайн на orangecenter.bg!

Фенове на фентъзи и фантастика, сега можете да се насладите на интригуващи заглавия от жанра от издателството на деня – Artline Studios! Представяме ви 4 книги, с които можете да зарадвате себе си или приятели!

  1. Към небето

Подарете си истинско фенско преживяване с луксозното издание с 3D корица на книгата „Към небето”. Авторът Брандън Сандерсън за пореден път успява да омае читателите си с богато разнообразие от теми и интригуващи истории. Потопете се в историята на едно смело момиче, което е твърдо решено да сбъдне мечтата си, дори това да означава да се изправи само срещу всичко и всички. Дали успява – разберете сами!

2. Мъглороден, книга 1: Последната империя

Представяме ви още едно заглавие на автора Брандън Сандерсън, което не е за изпускане! Първата книга от поредицата „Мъглороден” – „Последната империя” ни пренася в свят, коренно различен от нашия – безкрайна пустиня, управлявана от безчестен император. Но надежда винаги има. Един брилянтен ум, храбър и решителен, иска на всяка цена да сложи край на господството на императора. Не пропускайте да разберете дали въстанието, подготовено от него, успява! 

3. Повелителят на Камъка

Вълнуващите и заплетени истории във фантастичната поредицата за Малазанската империя продължават с трета поредна книга – „Повелителят на Камъка”. В нея, макар и привидно всичко да е останало в миналото, нови неприятности и опасности се появяват на хоризонта. Изходът от проблемите, изглежда, е само един – Повелителят на камъка. Ще успее ли? Ще бъдат ли спасени всички?

4. Орбита, близка и позната

Ако сте фенове на „Междузвездни войни”, „Масов ефект” или „Светулка”, това означава, че „Орбита, близка и позната” е именно за вас! Книгата е самостоятелно продължение на „Дългият път към една малка, ядосана планета” от авторката Беки Чеймбърс и ни пренася в обширния космос. Научете каква е историята на двамата главни герои – Пипер и Лови, които ни показват, че понякога само двама души са достатъчни, за да запълнят цял един свят!

Всички книги, участващи в кампанията „Книжен фестивал”, вижте ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *