Книгата „Този път, за да ме чуеш“ и чаша кафе

Книгата „Този път, за да ме чуеш“ и чаша кафе

юли 8, 2016
Категория: Знаете ли, че..., Ревюта
0 9100 0
Книгата „Този път, за да ме чуеш“ и чаша кафе

Книгата „Този път, за да ме чуеш“ и чаша кафе

Чухте ли за книгата „Този път, за да ме чуеш“ на Ралица Генчева? Това е новата българска стихосбирка, която бързо събра  читателските сърца и се превърна в онлайн събитие.

 

чудя се

колко страх

може да изтрие

една прегръдка

 

Малката книга е написана с много сърце. Думите са поетична изповед, която докосва най-вече онези, усетили същото като лирическата героиня. Любовта е необятно чувство, което се случва различно на всеки. Но понякога болката, нетърпението, притеснението и щастието си приличат. В тези моменти чуждите думи те карат да се чувстваш вкъщи.

 

когато ми липсваш

 

седя сама

на земята,

леглото винаги

ще е за двама

 

Поезията на Ралица Генчева е лична, лирична и непретенциозна. В нея жената е нежна, понякога ранима, но винаги силна и наясно със себе си. Винаги предизвикваща към размисъл. Какво ли ще намерите вие между редовете на книгата „Този път, за да ме чуеш“?

Не забравяйте да четете поезия. Тя е онова, което държи душата будна и жива. Тя е онова, което я предизвиква. Затова ви препоръчваме да прочетете книгата „Този път, за да ме чуеш“. И ви препоръчваме да го направите в компанията на най-добрия приятел на книгата – кафето. Разнообразието, което може да намерите в Orange Books Café, е огромно. За тази книга ви горещо ви препоръчваме да заложите на мекия и деликатен аромат на Hansa Kaffee Крем Ванилия.

Очакваме ви!
Orange Books Café се намира на адрес: гр. София, ул. Граф Игнатиев №18, ет. 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *