„Къде ми е петнистото мишле?“ – ревю

ноември 24, 2016
Категория: Публикации, Ревюта
0 2338 0
„Къде ми е петнистото мишле?“ – ревю

„Къде ми е петнистото мишле?“ – ревю

„Къде ми е петнистото мишле?“ е една от най-симпатичните, мили и красиви приказки, които са излизали тази година на книжния пазар. В нея се разказва за пухкавото коте Зейтин, което отива на гости на баба си. Там то се чувства чудесно, защото е уютно и топло. Освен това дядото на Зейтин му чете приказки от голяма дебела книга. Какво по-хубаво от това?

По-хубаво може да бъде единствено, ако попаднеш в някоя от любимите си приказки. Но Зейтин е притеснен. Той не може да намери любимата си играчка. Изглежда, че петнистото му плюшено мишле е изчезнало. Но къде е? Дали Червената шапчица ще знае къде е? Или Вещицата? Или някой друг?

„Къде ми е петнистото мишле?“ е чудесно издание с твърди корици на една нова приказка, която заслужава вниманието ви, защото е различна от приказките, които вече са до болка познати на децата. Зарадвайте детето си с история, която е непозната за него. Позволето му да попътува из света на приказката в компанията на котето Зейтин.

Книгата е подходяща и за малки деца, и за начинаещи читатели. Приказката не е обемна, а текстът в нея е с големи и ясни букви, така че да е удобен за четене от децата. Освен това приказката развива въображението и създава добро настроение. Не звучи ли като идеален подарък?

През декември месец изд. Емас публикува и следващата детска книжка на писателя Феридун Орал. Тя се казва „Къпиновият дух и жълтоклюното птиче“.

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *