Готови за учебната година

Готови за учебната година

септември 8, 2017
Категория: Идеи, Публикации
0 2134 0
Готови за учебната година

Готови за учебната година

Остават броени дни до старта на учебната година. Готови ли сте всичко необходимо?
Днес ще ви напомним за основните ученически пособия, които да добавите в раницата за училище.

(Ако все още не сте подбрали точната раница, имаме огромен брой идеи тук.)

Започваме с най-добрия приятел на раницата – несесерът

Никак не е за подценяване, тъй като без него хаосът ще завладее ученическата чанта. Разпръснати химикалки, маркери, изгубени капачки. По-добре си спестете всичко това. Според възрастта на детето можете да изберете по-голям несесер, пълен с всичко необходимо или по-компактен, ако ученикът е в по-горен клас и не му се налага да носи толкова дребни пособия.

neseseri

Тетрадките. Няма как да ги пропуснем, защото какво е ученик без тетрадка? Тук отново ще ви посъветваме да изберете тетрадките според възрастта. За първокласниците изискванията са специални – тетрадки с квадратчета, тетрадки с широки редове, тетрадки с тесни и широки редове.
При по-големите ученици ви съветваме да заложите на тетрадки със стабилни корици, повече листа и раздели. Така ще сте сигурни, че няма да бъдат измачкани и ще служат вярно през целия срок.

tetradki
Знаем, че дизайнът на кориците е важен за всички деца. Затова се стараем нашата селекция да предлага голямо разнообразие – забавни емотикони, модерни бохо шарки, тропически палми, супергерои, футболни отбори, нежни цветя и още безброй много.

Кутия за обяд и бутилка за напитка. Все повече родители предпочитат да изпращат децата през учебната година с домашно приготвена храна. Добрата новина е, че вече се предлагат изключително разнообразни аксесоари, които са практични и най-важното – достатъчно цветни и атрактивни за децата, за да бъдат стимулирани с удоволствие да ги носят.

Untitled-1

Наскоро споделихме няколко основни стъпки за успешното изпълнение на „Мисия здравословен обяд“, които можете да прочетете тук.

Портмоне. Портмоне с практични отделения за банкноти, монети и карти е удобен помощник за всеки ученик. Така ще избегнете разпиляването на стотинки в чантата, изгубени банкноти от джоба или изпаднала карта за градски транспорт.
Заложете на компактен модел, който да се побира лесно във вътрешен джоб на якето или раницата, а шарките… детето най-добре ще каже на каква вълна е. Дали са Миньони, Колите, Frozen или може би Soy Luna?

portmoneta

Разбира се, че има още цял куп принадлежности, които да включите в подготовката на раницата за учебната година. За вдъхновение посетете ни онлайн тук.

Съвсем скоро ще надникнем в ученическия несесер и ще ви покажем едни от най-важните пособия в него през учебната година, така че следете ни!

, , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *