Филтриращи бутилки Öko за твоето свежо лято

Филтриращи бутилки Öko за твоето свежо лято

юли 13, 2016
Категория: Знаете ли, че ...
0 7463 1
Филтриращи бутилки Öko за твоето свежо лято

Филтриращи бутилки Öko за твоето свежо лято

Новите филтриращи бутилки Öko ще се погрижат за твоето свежо лято, където и да си.

Забрави за постоянното купуване на минерална вода и проблема с пластмасовите бутилки. Всички знаем колко вредни са те за околната среда, нали? Вече можеш да се насладиш на чиста и свежа вода от чешмата с иновативните филтриращи бутилки Öko.

Филтрираща бутилка Öko Original – Иновативна технология за пречистване на вода

oko-650-earth

ÖKO комбинира технология, изобретена за НАСА (NASA) за употреба в международната космическа станция, с елегантен и практичен дизайн. Резултатът е наистина впечатляващ  – невероятна бутилка с изключителни качества за филтриране, позволяващи нейното използване при безбройни водоизточници в 140 държави по света.

nasa_article_lb

 

Няма да навлизаме в сложни научни обяснения за това как работи бутилката. Всичко се случва с помощта на специални филтри, които успяват да пречистят над 99% от най-често срещаните бактерии в открити водоизточници, реки, езера и язовири.

Филтрираща бутилка Öko Pure – чешмяната вода никога не е била толкова вкусна!

filtrirashta-butilka-okopure-590-ml-sinya-okopure-blue

ÖKOPURE е екологично, икономично, „екопрактично“ решение срещу замърсяването на планетата със скъпите пластмасови бутилки за еднократна употреба.

Пълнейки своята ÖKOPURE бутилка 40 пъти, ти спестяваш 98% от пластмасовите отпадъци, създадени от заводски бутилираната вода.

В капачката на ÖKOPURE се поставя филтър с активен въглен, изработен от естествени кокосови черупки. С негова помощ можеш да се насладиш на филтрираната вода през следващите 40 напълвания. А за да бъде още по-лесно за теб – бутилката разполага с брояч за напълванията, интегриран в кошничката. Така лесно ще можед да проследяваш и какво количество вода приемаш дневно.

Не пренебрегвай качеството на водата, подари си свежа глътка за твоето ежедневие с новите филтриращи бутилки Öko!

 

, , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *