Filofax - изборът на заетия мечтател!

Filofax – изборът на заетия мечтател!

декември 11, 2018
Категория: Публикации
0 2176 2
Filofax – изборът на заетия мечтател!

Filofax – изборът на заетия мечтател!

Всички имаме толкова много задачи да свършим в ежедневието. Телефонни разговори, имейли, дълги списъци с „да не забравя да взема…“. Най-често не можем да запомним всичко и се сещаме за най-важното едва, когато се приберем у дома. А точно когато искаме бързо да си запишем нещо, батерията на телефона пада.

Търсим нещо надеждно, лесно, красиво (и без батерия).

 

Filofax.

 

Тефтер, но не обикновен. Органайзер, но не скучен. Намигване към класическия стил, очарование в разкошни пастелни цветове, символ на годините, в които химикалката и хартията не са почивка от ежедневието, а част от него.

 

 

С тефтерите на Filofax всеки може да си открадне моменти на лукс и удоволствие, дори и само за да запише телефонен номер или списък за пазаруване.

 

 

Тази добре позната английска компания създава органайзери от 1921 г. насам. Спокойно можем да кажем, че са всепризнати специалисти в областта. Все пак да създадеш толкова интуитивен и елегантен помощник не е лека задача. Очевидно е, че Filofax знаят как. Дизайните и продуктите с това име са се превърнали в запазена марка и асоциация за естетика и удобство.

При нас ще откриете богато разнообразие от продукти Filofax, подходящи за всеки и всичко! Подарете на удоволствие на близък човек…или пък на себе си! 😉 

Не забравяйте, че през месец декември при нас ви очакват много специални предложения! Ако пазарувате онлайн до 20.12, можете да се възползвате от дневните изненади в нашия коледен календар!

Също така до края на месеца можете да регистрирате касовата си бележка и да вземете участие в нашата томбола за спечелване на един от 5 ваучера по 1000 лв. или един от 10 ваучера по 500 лева за пазаруване в Orange.

Светли празници от всички нас в Orange center! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *