Емас и Софтпрес + Месеца на детските книги

Емас и Софтпрес + Месеца на детските книги

март 30, 2017
Категория: Публикации, Събития
0 2534 2
Емас и Софтпрес + Месеца на детските книги

Емас и Софтпрес + Месеца на детските книги

Издателство Емас и издателство Софтпрес се присъединяват към Месеца на детските книги в Orange Center. Щастливи сме, защото това означава повече изненади и повече подаръци за нашите клиенти, както и още нови и вълнуващи истории за книги, разказани от хората, които стоят зад издаването им на български език!

Както знаете, 2 април е Международен ден на детската книга и по този повод ще празнуваме цял месец, заедно с читатели, приятели и издатели. Освен че в блога ще акцентираме върху някои от най-интересните детски заглавия, ще обърнем и внимание на хората, които правят съществуването на най-интересните заглавия възможно. Ще видите поредица от видеоклипове, в които главни герои са издателите. Първа за работата си по любимите си заглавия ще разкаже слънчевата Йоана Ванчева от Емас.

След това в инициативата ще се включат и нашите партньори от Софтпрес.

Ние нямаме търпение. А вие?

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *