Джохана Басфорд и STAEDTLER – изкуство и релаксация с цветове

Джохана Басфорд и STAEDTLER – изкуство и релаксация с цветове

март 9, 2016
Категория: Публикации
0 4550 2
Джохана Басфорд и STAEDTLER – изкуство и релаксация с цветове

Джохана Басфорд и STAEDTLER – изкуство и релаксация с цветове

Днес ще ви разкажем за една невероятна комбинация между Джохана Басфорд и STAEDTLER, които съчетават изкуство и релаксация с цветове.

Джохана Басфорд вече е известна на милиони хора по света, след като предизвика истински фурор със своите арт книги от ново поколение. Нейните творби преобразиха завинаги книжната индустрия, а новаторският ѝ стил създаде нов смисъл за думите арт терапия, книги за оцветяване и рисуване за релаксация. До преди няколко години оцветяването бе забавление предимно за малчуганите, но днес то е хоби на милиони възрастни по целия свят.

Staedler-and-johanna-basford

Подобни книги за оцветяване за възрастни се появяват още през 90-те години на миналия век, но едно име изпъква силно над всички – това на шотландската художничка и дизайнер Джохана Басфорд. През 2013 г. тя издава своята първа рисувателна книга – „Тайната градина”. Илюстрациите са уникални, завладяващи и носят скрити закачки.

„Старая се всяка страница сама по себе си да е мини произведение на изкуството” – Джохана Басфорд.

Да, определено ще се съгласим с талантливата художничка и ще ви кажем, че всяка една страница от прекрасните ѝ книги носи уникална емоция.

knigi-za-ocvetyavane-johanna-basford

А за да се насладите максимално на това преживяване Джохана и ние ви препоръчваме да оцветявате книгите ѝ с най-добрите тънкописци и моливи от Staedtler. Художничката не крие, че винаги ги е предпочитала и дори животът на всяка една от нейните книги е започнал като куп скици, направени именно с молив Staedtler.

 staedler-johanna

 

Комплектите от серията Staedtler Johanna Basford включват тънкописци и моливи в брилянтни цветове.

Все още не сте открили арт релаксацията като начин за отърваване от стреса и умората? Посетете Orange center, тук ви очакват великолепните книги от Джохана Басфорд и страхотните комплекти Staedtler Johanna Basford, предназначени специално за тяхното оцветяване!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *