Детско четене в кафе-книжарница Orange!

Детско четене в кафе-книжарница Orange!

април 19, 2017
Категория: Публикации, Събития
0 3518 10
Детско четене в кафе-книжарница Orange!

Детско четене в кафе-книжарница Orange!

Нали не сте забравили, че април е Месец на детската книга в Orange Center? И след срещата с нашите младши книжари идва ред на нашето детско четене, което ви обещахме. То ще проведе в едно от най-любимите ни вълшебни книжни места – кафе-книжарница Orange Books Cafe на ул. Граф Игнатиев 18,ет.4, тази събота, 22 април, от 10 часа. Поканени са всички деца, които имат желание да се запознаят с други, които споделят любовта към четенето. 

По време на предстоящото детско четене в рамките на час и половина всички, посетили събитието, ще имат възможността да споделят с останалите откъс от любима своя книга и да разкажат защо именно тя е ги е впечатлила най-силно. Обмяната на опит и лични впечатления между децата е много ценна и ние от Orange Center вярваме, че един от най-страхотните начини дете да срещне следващата си любима история е именно като получи препоръка за нея от друго дете.

50x70+tochitsa.jpg

Затова правим всичко възможно да създадем среда, в която най-малките читатели да се чувстват комфортно, спокойно и свободно. Среда, в която могат да срещнат нови приятели и да им напомним, че книгите са чудесен начин да откриеш нови светове, като не забравят, че най-необятните и магически светове се крият в тяхното въображение.

Щастливи сме, че Месецът на детската книга в Orange Center е важен не само за нас, но и за нашите посетители и партньори. В кампанията се включиха и нашите приятели от Аз чета, Детски книги и издателства Хермес, Фют, Емас, Точица, Егмонт и Софтпрес, които подкрепят идеята и споделят нашия ентусиазъм.

 

Очакваме ви тази събота от 10 часа – донесете любимата си книга или попитайте книжарите за нея на място. Очаквайте изненади и весело сутрешно книжно изживяване!

, , , ,

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *