Да посрещнем първи юни с усмивка

Да посрещнем първи юни с усмивка

май 27, 2015
Категория: Orange отблизо, Забавно
0 2233 2
Да посрещнем първи юни с усмивка

Да посрещнем първи юни с усмивка

„Знаете ли, че детството е единственото време от живота ни, когато лудостта е не само разрешена, но и се очаква?“ Луис де Берниер

Всеки от нас с умиление си спомня лудориите и безгрижието, които носят със себе си детските години. Какво ли не бихме направили, за да се върнем поне за миг към веселите игри, летните ваканции, вкусния обяд на баба, гледането на детски филмчета, четенето на приказки и карането на кънки!

С наближаването на първи юни все по-често се връщаме към тези безценни спомени и се надяваме, че ще успеем да създадем едно необикновено и щастливо детство на днешните малчугани.

И понеже смятаме, че един ден не е достатъчен, за да покажем своето внимание към децата, решихме цялата седмица да посветим именно на тях. От 25-май до 1-ви юни в онлайн магазина ни ще откриеш куп страхотни идеи и много специални предложения, с които да организираш незабравим празник за всяко дете. Любими детски книжки с отстъпка, дървени играчки и настолни игри – това са само част от нещата, които сме подготвили.

Всички предложения ще откриеш в онлайн магазин Orange center тук.

А кой е твоят любим спомен от детството?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *