Да надникнем в несесера за училище

Да надникнем в несесера за училище

септември 12, 2017
Категория: Идеи, Публикации
0 2174 2
Да надникнем в несесера за училище

Да надникнем в несесера за училище

Ако вече сте избрали раницата, несесера, тетрадките, папките и аксесоарите за обяд, то значи сте на финалната права в подготовката за новата учебна година.

Остава да  изберете малките, но много важни помощници, които се крият в несесера за училище.

neseseri2

Химикалки, моливи, ролери, маркери, тънкописци

Пишещите средства са основните пособия е арсенала от принадлежности в несесера за училище. В Orange center ще откриете огромно разнообразие – цветни, класически химикалки, иновативни ролери с неразмазващо се мастило, химикалка за лява ръка, наситени тънкописци, метални механични моливи и още много други. 

2

 

 Цветни моливи, флумастери, пастел

Ученическият несесер не може да побере всички творчески пособия като бои, чашки, четки, но е препоръчително да съдържа поне един комплект цветни моливи или флумастери. Те са изключително удобни за подчертаване в тетрадката, за изпълнението на задачи по различни предмети, за случаите, когато си забравил, че днес е часът по изобразително изкуство или просто за забавление в междучасието

faber

 

Гумичка, острилка, ножичка, тиксо, лепило

Те са малки, но са задължителни както за развихряне на въображението, така и за различни задачи за определени предмети в училище.  Важно е тези пособия да бъдат съобразени с нуждите и възрастта на ученика, особено ножицата. Отличен вариант за училище са ножичките Maped със заоблени върхове и специална система за заключване против нежелано отваряне.

5

Чертожни инструменти

Задължителните пособия за часовете по геометрия са линийка, пергел, триъгълник, транспортир.  И тази година в Orange center ще откриете хитовите нечупливи линии, които са гъвкави и издържат на всякакви предизвикателства.

141119WB_FB_TwistFlex

 С толкова помощници през учебната година сме сигурни, че ще бъде ползотворна и успешна. Ако сте пропуснали някое от задължителните пособия за училище, можете лесно и бързо да го поръчате тук.

 

, , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *