Crazy Aaron’s - интелигентен пластилин от ново поколение

Crazy Aaron’s – интелигентен пластилин от ново поколение

юли 24, 2019
Категория: Забавно, Идеи, Публикации
0 1632 0
Crazy Aaron’s – интелигентен пластилин от ново поколение

Crazy Aaron’s – интелигентен пластилин от ново поколение

Интелигентният пластилин Crazy Aaron’s е от продуктите, които нямахме търпение да пристигнат и очаквахме с неистово вълнение и любопитство. След като го получихме си харесахме цвят, отворихме кутийката и с удивление забелязахме, че списъкът с инструкции изобщо не е дълъг. Освен задължителните текстове по опаковката, информацията за това какво има в нея и как се използва, е кратка.

Арон Мудерик (създателят на Crazy Aaron’s) не налага идеите си, напротив – оставя ползвателите на иновативната играчка да развихрят въображението си. Подтиква ги сами да намерят своя собствен начин за използване на пластилина, независимо дали го разтягат като дъвка, усукват, късат, или правят на топче, което отскача. Не са ни необходими специални умения, защото с Crazy Aaron’s всеки може да създаде всичко.

Интелигентният пластилин има терапевтична стойност, помага за концентрация и вдъхновение и е подходящ да се използва както за групова, така и за индивидуална игра. Изработен е на силиконова основа, не съдържа латекс или глутен, отскача и никога не изсъхва. Наличен е в над 60 варианта, в множество различни цветове и с уникални остроумни имена, като блестящото черно „Scaredy Cat“ и металическото зелено „Super Fly“.  Някои от пластилините имат и магически ефекти – специалният „Liquid Glass“ става прозрачен при контакт, а серията „Glow in the Dark“ свети в тъмното.

Интелигентният пластилин е подходящ за деца от 3 до 103-годишна възраст, но държим да отбележим, че със сигурност не е само за деца!

Ще забележите, че докато го пренасяте от едната в другата ръка, в главата ви постепенно започват да се промъкват безкрайни творчески идеи. Crazy Aaron’s ни поднася преживяване, което не можем да свалим от интернет!

Ексклузивни тонове

Primary Classic

Electric

.

Серията Primary залага на ярките цветове. Удоволствието от наситените тонове ни припомня за захарен памук, сладолед или лятно синьо небе. Тези нюанси ни зареждат с весело настроение през целия ден.

Electric – Включете светлината! Със своите ослепителни, преливащи в блясъци тонове, пластилините от серията Electric ни носят ярки идеи. От тези пластилини кипи живот, който трябва да държите в ръцете си.

.

Единствени по рода си

Liquid Glass
Magnetic

.

Новият Liquid Glass модел от интелигентните пластелини Crazy Aaron’s е толкова уникален и различен, че обособява цяла една нова категория около себе си!  Той е истинско втечняващо се прозрачно чудо, което създава прозорец към собственото ви творчество.

Magnetic – Невидимите сили са навсякъде около нас…буквално! В света около нас наблюдаваме фундаментални взаимодействия, като гравитацията и електромагнетизма, които обикновено са извън човешкия контрол. Тази серия пластилини идва с керамичен магнит, с който имаме възможност да се запознаем с тези взаимодействия. С него можем да бутаме, усукваме, издърпваме и огъваме на воля.

Hypercolor – През 70-те години тези цветове нашумяха, заради малките пръстенчета, които сменят цветa си спрямо топлината на тялото, а през 80-те години вече бяха превзели и модната индустрия. В серията Hypercolor пластилините се отличават с това, че променят цвета си от топлината на ръцете ви.  Ето, че сега можем да се насладим на изменящия се ефект и с новите пластилини от Crazy Aaron’s. Страхотният ефект на тази играчка я прави идеална за усукване и създаване на скулптори от два цвята. За да видите ясно ефекта, приберете пластилина в хладилника и след 5-минутна почивка го доближете до чаша с топло кафе.

.

Светещи в тъмното

Cosmic
Phantom


Cosmic – Мериам-Уебстър определя космическото като: (1) нещо свързано с космоса или извънземен живот (2) свързан с, или занимаващ се с абстрактни, духовни или метафизични идеали, или (3) характеризиращ се с извисеност близка до тази на космически мислител. Вдъхновени от тези определения, интелигентните пластилини от серията Cosmic са светещи в тъмното „извънземни“, които ни отнасят отвъд пределите на планетата ни.

Phantom – Познат като термин в популярната култура Phantom се свързва с призрачно явление или дух, но „фантом“ може да се използва и за описание на свръхестествена илюзия. Точно такова усещане ще ви донесат пластилините от серията Phantom. Те незабавно променят цвета си, когато са изложени на слънчева светлина, сияят в различен цвят в тъмното и реагират на включеното към тях зарядно устройство по странен и загадъчен начин.

Glow -Тъмнината има сила, която носи невидими за света чудеса! Серията Glow от Crazy Aaron’s изглежда съвсем обикновена и семпла през деня, но вечер оживява с хипнотизиращите си нюанси, които светят с часове.  Изложете пластилина на силна дневна светлина, за да засилите ефекта му вечер и да отключите пълния му потенциал.

Искрящи и блестящи

Illusion
Precious

.

Illusions – Какво общо имат нефтените петна, лавата и насекомите? Това е нещо, наречено интерференция на тънък филм, причинена от светлинни вълни, които се отразяват и пречупват върху дадено покритие. Често наричан иридесценция, това явление кара всички тези неща да променят цветовете си точно пред очите ви. Това е и тайната на невероятните пластилини от серията Illusions.

В Precious са комбинирани най-мистичните цветове от света на скъпоценностите! Интелигентните пластилини от серията Precious  се отличават с блестящите си металикови цветове и са удоволствие за очите.  В тях са отразени блясъка на медта, златото и платината, уловени са красотата, силата и мистиката на рубина, сапфира, смарагда и други скъпоценни камъни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *