Четем заедно - откриваме нови светове

Четем заедно – откриваме нови светове

ноември 11, 2021
Категория: Публикации
0 808 0
Четем заедно – откриваме нови светове

Четем заедно – откриваме нови светове

Какво ни дава четенето на книги?

Дава ни възможност да научим нови думи. Да избягаме в други, приказни светове. Помага ни да развиваме въображението си. Помага ни и при общуването с другите. Научаваме един куп полезни неща за света, в който живеем. Научаваме и един куп интересни неща. Книгите развиват паметта, помагат ни да се развличаме и да се отърсваме от ежедневието.

А какво по-хубаво от това да се запознаем с книгите още в ранна детска възраст?

„Детски книги, част от кампанията Четем заедно – откриваме нови светове“

Книгите могат да дадат много на децата, затова е добре да четем заедно – за да откриваме нови светове.

Във възраст, в която децата все още не могат да четат самостоятелно, е важно ние да им четем, за да им предадем знанието, съдържащо се в книгите.

По тази причина създадохме кампанията „Четем заедно – откриваме нови светове“ – за да подтикнем и подкрепим родителите, които четат на децата си и четенето заедно като приятна семейна активност за спокойните вечери.

В периода на кампанията, от 04.11. до 14.11.21 г. можеш да закупиш детски книги с до 35% отстъпка от нашия сайт.

Ако желаеш да се възползваш от отстъпката и в магазините ни, необходимо е да се регистрираш ТУК. След регистрация на мейл ще получиш специален код, който да покажеш на колегите на каса. Отстъпката, която ще получиш, е същата, каквато е и на сайта.

„Детски книги от кампанията Четем заедно – откриваме нови светове“

Какви книги са част от кампанията?

Включени са енциклопедии за деца, романи, приказки и легенди и специално подбрани книги за най-малките. Разбира се, в отделна категория са изведени коледните книжки, предвид предстоящия празничен сезон и вълненията около Коледа на малки (и големи).

„Коледни книги, част от кампанията Четем заедно, откриваме нови светове“

Какво са за нас книгите?

Ние от Orange приемаме за своя мисия разпространението на знание чрез книгите. За нас е важно книгите да могат да достигат до децата, независимо къде се намират те. Затова решихме, като част от кампанията „Четем заедно – откриваме нови светове“ да дарим детски книги на 3 библиотеки, за да дадем възможност на повече деца да се докоснат до магията, скрита в тях.

Библиотеките, които избрахме, са:

  • Регионална библиотека „Михалки Георгиев“, гр. Видин
  • Регионална библиотека „Дора Габе“, гр. Добрич
  • Регионална библиотека „Николай Вранчев“, гр. Смолян

В инициативата се включиха и не малко издателства, които харесаха идеята и предоставиха безвъзмездно книги, които да бъдат дарени на библиотеките. Това са „Жанет 45“, „КИБЕА“, „Кръгозор“, „Миранда“, „Рибка“, „Студиото на А“, „Фют“ и „Хермес“.

Благодарим им от сърце, че се включиха с готовност в кампанията „Четем заедно – откриваме нови светове“. Щастливи сме, че обединихме сили, за да донесем радост на децата от Видин, Добрич, Смолян и на техните родители.

Зарадвай и ти своето дете – до 14.11.21 г. избрани детски книги са с до 35% отстъпка онлайн на Orange center. Не забравяй, че ако желаеш да се възползваш от намалението и в магазините, трябва първо да се регистрираш  ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *