,,CATAN книга загадки

,,CATAN книга загадки“ – нови предизвикателства

април 29, 2021
Категория: Публикации
0 42428 2
,,CATAN книга загадки“ – нови предизвикателства

,,CATAN книга загадки“ – нови предизвикателства

Заселници на Катан, очаква ви нова мисия! Но преди това, за тези, които пристигат за пръв път на острова – нека разкажем малко по-подробно какво е „Катан”!

Настолна игра „Катан”

Ако трябва съвсем накратко да опишем „Катан”, би било така: стратегия, нюх за победа и късмет. На пръв поглед целта на играта е проста – да се направят 10 точки чрез добиване на ресурси и строене на селища и градове. Но задачата съвсем не е лека, тъй като това зависи от тактическото разполагане на полето, числата от зара и стратегията на всички играчи. Ако сме те заинтригували, базисната игра и всички разширения можеш да откриеш ТУК.

А сега, нека се върнем на мисията, за която ти споменахме в началото. Щастливи сме да ти представим една по-различна, но също толкова интересна и вълнуваща версия на „Катан”. Този път под формата на книга. Преди да се запиташ дали в нея ще откриеш тактики и стратегии как да доминираш над противниците, отговорът е НЕ! ,,CATAN книга загадки“ е един нов и различен начин, по който да откриеш и завладееш острова Катан.

В книгата, разделена на 10 тематични игри, ще откриеш 100 загадки, които часове наред ще те забавляват. Отново ще трябва да се превъплътиш в ролята на изследовател и защитник на остров Катан.

Загадките ще те изправят пред редица изпитания и трудни решения като възлагане на задачи и управление на ресурси. Книгата – игра е чудесен начин за забавление с време с приятели или семейство. Дори нещо повече – можете да си организирате „турнир“, в който да се състезавате кой първи ще успее да разреши дадена загадка. На нас ни звучи повече от добре, а на теб?

Сега те оставяме да се потопиш в света на Катан и да изживееш магията му. В коментар можеш да ни споделиш имаш ли свои тактики за превземане на територии и надмощие над противниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *