BTS - феноменът на K-pop музиката!

BTS – феноменът на K-pop музиката!

юни 7, 2019
Категория: Публикации
0 1775 3
BTS – феноменът на K-pop музиката!

BTS – феноменът на K-pop музиката!

Феноменалните К-ПОП идоли и изпълнители BTS покориха световните музикални чартове и разпалиха въображението на милиони фенове по земното кълбо. Всеки техен музикален клип е успешен в Youtube и почти всички имат над половин милиард гледания, което изстрелва  BTS в успеха с космически и галактически пропорции.

Момчетата от Сеул с много усилия, неуморим труд, дисциплина ис помощта на музикалната къща която ги открива – „Big Hit Entertainment“, продължават да радват техните верни почитатели, които са част от ARMY фен базата с различни музикални подходи, сценични ефекти и много танци!

Тук ще ви представим три албума, които можете да откриете при нас в Orange center:

„MAP OF THE SOUL: PERSONA“ е шестият албум на K-POP бандата BTS. Албумът дебютира на първо място в Билборд 200. BTS са първата банда след Бийтълс, която три пъти оглавява класациите в Билборд 200 в рамките на една година. В албума участват също Ed Sheeran и Halsey.

Изданието на Map Of The Soul: Persona включва Малка книжка в размер на 20 стр. и фотоалбум със 76 страници.

Водещият сингъл от албума е с фънки привкус. Това е песен, в която се пее за любов и щастие. В песента участва Halsey и колаборацията е успешна.

Интересен факт за албума, е че песните са повлияни от теориите на научните трудове на Карл Юнг в областа на аналитичната психология.

„Fake Love/Airplane pt.2” включва версии на японски език на абсолютния хит на BTS – “FAKE/LOVE”, оригиналната корейска версия на който е гледана над 400 млн. пъти в в YouTube, както и сингъла „Airplane pt.2”.

В изданието са включени и ремикси на „IDOL” и японската версия на „FAKE LOVE”.

Face Yourself” е третият албум, в който BTS пеят на японски. Дебютира на 43-то място и е третият японски албум, който достига в Билборд 200. “Face Yourself” има двоен платинен статус по критериите на „Recording Industry Association of Japan” (RIAJ).

Албумът включва японски версии на песни, включени в албума им от 2016 г. – „Wings” и EP-албума от 2017 г. – „Love Yourself: Her”, както и три нови парчета на япоснки: „Don’t Leave Me “ , “Let Go”  и „Crystal Snow”

Би Ти Ес са супер-героите на K-POP сцената. Бандата е съставена от седем момчета – RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V и Jungkook – които успешно завладяха глобалната музикална сцена.

Формирани през 2013-та година, първоначално бандата изпълнява рап и hip-hop, точно когато тези стилове започват да доминират Корейската музикална сцена. Феновете бързо се увличат по тяхното сценично поведение, социално ангажирани текстове и високите визуални техники, които са неразделна част от клиповете им.

През 2018-та година техния албум „Love Yourself” “Tear” е първият корейски албум, който влиза в класациите на U.S. Billboard 200.

2018-та бележи друг успех за групата, като момчетата заемат второ място в глобалния чарт IFPI след Drake.

Техните текстове съдържат референции към литературата, психологически концепции, както и истории от алтернативни вселени.

Групата е сформирана под шапката на Big Hit Entertainment.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *