Благотворителен петък с Orange center и УНИЦЕФ!

Благотворителен петък с Orange center и УНИЦЕФ!

ноември 23, 2018
Категория: Публикации
0 1016 2
Благотворителен петък с Orange center и УНИЦЕФ!

Благотворителен петък с Orange center и УНИЦЕФ!

Знаеш ли какъв ден е днес? Ден за добри дела! Затова, вместо да се впускаме в предпразнични промоции и намаления, те каним да бъдеш част от съвместната инициатива на Orange и УНИЦЕФ, наречена „ Благотворителен петък “. С твоя помощ ще превърнем този петък в истински празник на знанието.

Даряваме 10% от стойността на всяка покупка в магазините ни и онлайн в полза на общата ни кауза за качествено и достъпно образование за децата в България! Набраните средства ще подкрепят проекта „Заедно от детската градина“ на УНИЦЕФ и Министерството на образованието и науката. Той цели да подпомогне изграждането на достъпна и приобщаваща среда в детските градини, където момичетата и момчетата със специфични нужди да учат, играят и да се развиват заедно с връстниците си от най-ранна възраст.

Вярваме, че заедно можем да дадем шанс за по-добро бъдеще на децата в България!

Затова през годините Orange провежда серия от благотворителни инициативи в подкрепа на УНИЦЕФ. От 2014 г. отделяме пет стотинки от стойността на всяка затворена сметка в магазините си в полза на програмите на организацията в страната. Създадохме благотворителна колекция картички и детски книги и даряваме печалбата си на Детския фонд на ООН.

С всяка твоя покупка ти заставаш зад мисията, която сме поели в името на децата.

Благодарим ти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *