Баталия – Сътворяване: Готови ли сте да откриете пътя към победата?

Баталия – Сътворяване: Готови ли сте да откриете пътя към победата?

януари 15, 2016
Категория: Забавно, Знаете ли, че...
0 2240 6
Баталия – Сътворяване: Готови ли сте да откриете пътя към победата?

Баталия – Сътворяване: Готови ли сте да откриете пътя към победата?

Не е тайна, че в Orange center сме запалени по настолните игри, но днес ще ви представим не просто настолна игра, а един изключително успешен български проект. Както може би се досещате, това е играта Баталия – Сътворяване.  А защо успешен проект? Защото създателите му успяха да съберат 100% от нужните средства за неговото реализиране чрез платформата Kickstarter. Близо 750 души от различни точки на света гласуваха доверие на тази игра и подпомогнаха процеса по създаването ѝ.

Ако сте фенове на епичното фентъзи, героичните битки, завоеванията и множеството обрати, значи сте на път да останете очаровани. Баталия – Сътворяване е стратегическа игра, в която двама до четирима играчи комбинират и оптимизират силите на четири народа – Мечият народ, Облачнородените, Живите въглени и Островитяните. Те трябва да открият верния път към победата, стремейки се да съставят най-силното тесте, да построят най – благоприятната за тях карта, да призоват могъщи герои на помощ в правилния момент и да създадат своята велика нация – придобивайки, заселвайки, завоювайки…

763250534724_2

 

Ако имате богат опит със стратегическите игри, то създаването на градове и изграждането на връзки помежду им, наемането на бойни единици и откриването на ценни артефакти вероятно ще са все познати за вас опции. Със сигурност няма да ви изненадаме, ако ви кажем, че целта е да ги комбинирате по най-добрия начин в най-точния момент, за да се превърнете в истински владетели на Баталия – страната на Слънчевия Оракул. Но дори да нямате опит с настолните игри, сигурни сме, че Баталия – Сътворяване ще ви превърне в техен запален почитател.

Няма как да пропуснем и невероятните илюстрации. Освен че напълно отговарят на очакванията ни към една фентъзи игра, те са толкова детайлни и изпипани, че всяка карта ни разказва история.

763250534724_3

 

763250534724_4

 

Готови ли сте да откриете верния път към победата и да се наречете истински владетели на Баталия?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *