8 идеи за подаръци за 8 март

8 идеи за подаръци за 8 март

февруари 27, 2024
Категория: Публикации
0 480 0
8 идеи за подаръци за 8 март

8 идеи за подаръци за 8 март

Международният ден на жената е все по-близо и въпреки че не е нужен конретен повод, за да зарадваме любимата жена, и тази година няма да пропуснем да го отбележим с жест на внимание и грижа.

Жената не е само майка, баба или половинка – тя може да бъде бунтар, муза, лидер, богиня и всичко, което си пожелае.

Подбрахме 8 идеи за подаръци, с които се надяваме да те улесним в иначе трудната задача да избереш с какво да зарадваш любимата жена.

Идеи за подаръци за бунтарка

Бунтарката обича свободата, тя търси вдъхновение във всичко, което я заобикаля. Идеите я съпътстват постоянно, затова винаги е добре да има под ръка тефтер, в който да записва всичко.

Зарадвай я с този красив дневник, в който да събира идеи, с които да промени света.

тефтер

Или избери безжични слушалки, с които да заглуши шумното ежедневие и да намери нужното вдъхновение. Чаровният дизайн на безжичните слушалки Legami ще донесе безброй минути музика и добро настроение всеки ден.

безжични слушалки

Подаръци за лидер

Мама е лидерът, без когото семейството не може (дори и да не си го признаваме :). Всеки лидер трябва да притежава подхоящ химикал, за да чертае големи планове. Било то и планове, свързани със семейната ваканция.

Елегантният и красив дизайн от лимитираната серия на Parker+Paul Smith, е стилен подарък, подходящ за всеки лидер.

химикал Parker

За продуктивен старт на деня лидерът обича да се наслади на чаша ароматно кафе. Тази забавна чаша ще донесе добро настроение и хармония във всяко утро.

 Подаръци за муза

Музата носи вдъхновение за твореца. Ако имаш муза в живота си, която не спира да те изненадва, подари ѝ малко магия. С това дизайнерско таро, илюстрирано от Алфонс Муха, всяка муза ще надникне в нишките на съдбата.

карти таро

Виж още: Какво е значението на картите таро

За положителна енергия всеки ден, подари тази магическа свещ с аметист и запомнящ се аромат на жасмин и ябълков цвят.

свещ

Подаръци за богиня

Богинята има своите ритуали за красота, които неизменно следва всеки ден. Подари ѝ гел-маска за очи, за да бъде възхитителна, дори след най-тежкия ден.

гел маска

Богинята цени красивите неща и се стреми да въведе хармония в ежедневието си. Тази стилна кутия за бижута ще събере всички съкровища, които богинята притежава.

кутия за бижута

Ами, това са нашите 8 идеи за подарък за жените във всичките ѝ форми. Ако все пак не си открил точно това, което търсиш за твоята богиня или муза, тук те очакват още хиляди идеи за подаръци за 8 март.

Определям се като ентусиаст на тема книги, кино и кучета. Завършила съм книгоиздаване и реклама и се опитвам да съчетая най-доброто и от двата свята като маркетинг специалист за Orange.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *