5 задължителни аксесоара за нашите летни приключения

5 задължителни аксесоара за нашите летни приключения

юни 16, 2016
Категория: Забавно, Идеи
0 3892 0
5 задължителни аксесоара за нашите летни приключения

5 задължителни аксесоара за нашите летни приключения

С хубавото време започват и плановете за почивка и пътешествия. Днес ви представяме 5 задължителни аксесоара, които подбрахме за нашите летни приключения.

Да започнем с опаковането на багажа. За нашето удобство и стилна визия, където и да сме, ще се погрижи пътният сак с колелца на Pepe Jeans от колекцията Mary Linda. Изключително практичен и удобен, той лесно може да бъде превърнат в раница.

patna-chanta-sac-pepe-jeans-mary-linda-8435306298370

Да помислим за четенето през ваканцията. Наскоро ви препоръчахме 5 книги за лятото, а днес към тях добавяме един много симпатичен и същевременно практичен аксесоар  – книгоразделител National Geographic със сова.

Untitled-1

Тъй като знаем, че понякога за дамите е истинско предизвикателство да поберат всички документи, пари, карти и малки бележчици, така че да са на разположение по време на път, подбрахме специално за тях портмонето Pepe Jeans Palm, което разполага с дръжка за удобен захват и е достатъчно голямо. А тематичният летен принт е просто очарователен, нали?

portmone-pepe-jeans-palm-8435306294136

Обичаме да запазваме спомените от пътешествията, да ги описваме и допълваме със снимки, няма как да пропуснем новия джобен тефтер Moleskine Passion Travel. В него ще лепим снимки, ще отбелязваме със стикери дестинации, ще си записваме интересни места и хора, които сме срещнали.

moleskine-brown-voyageur-9788867326150

Съвсем наскоро ви разказахме за любимите ни скреч карти. Това лято те неминуемо попадат в нашия списък с желани аксесоари. На тях ще отбелязваме посетените дестинации и ще се топлим с натрупаните спомени и емоции през не толкова слънчевите месеци в годината. А като бонус – очаквани една стилна и свежа визия на стената.

luckies-of-london-scratch-map-deluxe-edition-usluksd-1

Ние сме готови за летни приключения, а вие?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *