5 идеи за подаръци в последния момент

5 идеи за подаръци в последния момент

декември 19, 2022
Категория: Публикации
0 1552 2
5 идеи за подаръци в последния момент

5 идеи за подаръци в последния момент

Вълнуващият момент за раздаване на подаръци наближава, а все още не си избрал с какво да зарадваш някого за празника? Пращаме спасителен пояс в твоята посока с няколко интересни идеи за подаръци в последния момент.

В списъка събрахме само такива предложения, които се отличават от традиционните. Такива, които, въпреки че са били съставени в последната минута, никой не би познал, че това е така.

Организирай сляпа среща с книга

Книгата е достатъчно добър подарък за един запален читател. Но ако искаш да направиш нещо наистина специално за свой близък, можеш лесно да преобразиш подаръка си в още по-запомнящ се.

Организирай така наречената „сляпа среща с книга“ за получателя. Тази концепция се появи сравнително наскоро, но беше мигновено обикната от всички читатели. За да организираш една такава среща, трябва да опаковаш кориците на книгата, която си подбрал за получателя, така че той да няма никаква представа какво четиво отваря.

Виж още: Топ 15 идеи за подаръци за него

Можеш да опишеш сюжета със само едно изречение, но също така можеш да напишеш защо получателят би харесал книгата.

Харесай подходяща книга за такъв тип подарък от нашата книжарница.

Ваучер за пазаруване

Има някои хора, за които всеки традиционен подарък изглежда неприложим. А ако си чакал до този момент, за да откриеш точната идея за подарък, най-вероятно получателят, за когото го избираш, попада сред този тип хора.

Ваучер за пазаруване

В такива случаи перфектното спасение е ваучерът за пазаруване. С него показваш, че познаваш достатъчно човека, за да подбереш от къде той ще може да открие нещо, което да му харесва. Но същевременно няма как да сбъркаш, защото накрая получателят е този, който избира подаръка.

Виж още: Топ 15 подаръци за нея

А обикновено тези ваучери са създадени да изглеждат красиво, така че да пасват за повода. Ако това ти звучи като подходяща идея, разгледай нашите ваучери за подарък.

Осигури перфектна вечер за игри

Ако търсиш подарък в последния момент за някой почитател на настолните игри, вероятно той вече притежава онези игри, които иска. Затова подбери онези малко по-нетипични, но също толкова нужни продукти за един любител на настолните игри.

Такива са специалните зарове за игра, подложките или кутиите за карти.

Но ако искаш да направиш особено оригинален подарък, избери пъзел, вдъхновен от любимата настолна игра на получателя.

Събери всичко нужно за перфектната вечер

Дори в последния момент можеш да създадеш креативен подарък, който показва колко много цениш и познаваш човека, за когото си го избрал.

Затова събери всичко нужно, за да организираш тематична вечер според интересите на получателя на подаръка. Ако той попада сред почитателите на „Приятели“, можеш да го зарадваш с подаръци, вдъхновени от сериала. Не забравяй и да организираш вечер, в която заедно да гледате любимите си епизоди от сериала – може ли това да бъде по-добра идея?

Още повече възможности се отварят пред теб, ако избираш подарък за почитател на Хари Потър. Организирай една истински магическа вечер с маратон на филмите.

Подари грижа

Малко по-различен тип тематична вечер можеш да организираш, като подариш комплектите, които гръмко гласят „грижа ме е за теб“.

Подари свещ или пък красива чаша – все неща, които позволяват на получателя да се наслади напълно на вечер за релаксиране.

Виж още: Топ 15 идеи за подаръци за деца

Откри ли идеи за подаръци, които да ти бъдат от полза? Каним те във физическите магазини на книжарница Orange – там ще откриеш всичко необходимо за оригинален и интересен подарък дори в последната минута.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *