3 тийн книги, които ще те стоплят в снежния ден

3 тийн книги, които ще те стоплят в снежния ден

април 20, 2017
Категория: Идеи, Публикации
0 6783 2
3 тийн книги, които ще те стоплят в снежния ден

3 тийн книги, които ще те стоплят в снежния ден

Да, знам. Краят на април е, а навън вали сняг и е прекалено студено. Затова днес ти предлагаме 3 тийн книги, които ще те стоплят в това неприемливо нетопло време.Те са очарователни, завладяващи, сгряващи сърцето истории, които ще те накарат да забравиш всичко наоколо. Ще се сгушиш удобно в любимото си място, ще си направиш чаша чай и ще се усмихнеш. Защото хубавите книги те карат да правиш точно това.

 

9789542713463_1„Сняг вали“, Джон Грийн, Морийн Джонсън, Лорън Мирикъл

Тооолкова обичаме Джон Грийн, че дори ни е неудобно, че отдавна сме прехвърлили юношеската възраст, но всеки път подскачаме от щастие, когато излезе негова книга. Как да не се сетим първо за „Сняг вали“, когато видим сняг! Трудно.

Няма значение, че не е Бъдни вечер. Това прави четенето още по-забавно и романтично. Никой не би предположил, че експедиция през метър сняг в търсене на нещо топло за пиене би събудило чувства в двама стари приятели. Или че пътят обратно към истинската любов започва с безбожно рано ставане за работа.

 

kashta-ot-staklo-9789542719212„Къща от стъкло“, Лен Влахос

Добре, добре…Може би сме твърде емоционално настроени, но обвиняваме снегът. Тъжно, меланхолично и романтично – точно като тази книга. „Къща от стъкло“ е страхотна история за едно момиче, чийто живот се променя драстично само с няколко мигвания на окото. Баща й е тежко болен, майка й спира да бъде онази майка, която е била и всичко изглежда по-крехко и чупливо отвсякога.

Именно в подобни ситуации човек може да прояви едни от най-ценните си качества и дори да надмогне голяма част от слабостите си. Джаки ще го направи.

 

 

kazhi-mi-tri-neshta-9789542717997„Кажи ми три неща“, Джули Бъксбаум

Три неща, които трябва да знаеш за тази книга:

(1) Историята е романтична, забавна и красива;

(2) Тайната, около която се върти всичко, ще те кара да прелистваш страниците с нетърпение;

(3) В крайна сметка, имаме чувството, че страшно ще ти хареса! 

, , ,

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *