3 настолни игри, които си струва да опиташ. Част 2

3 настолни игри, които си струва да опиташ. Част 2

март 11, 2021
Категория: Публикации
0 1933 2
3 настолни игри, които си струва да опиташ. Част 2

3 настолни игри, които си струва да опиташ. Част 2

Както ти обещахме миналата седмица, продължаваме темата с настолните игри. Приготвили сме ти още 3 страхотни предложения, подходящи както за забавна петък вечер с приятели, така и за разпускане със семейството. Разбери кои са тези 3 настолни игри, като продължиш да четеш. ?

Монополи – Приятели

Започваме с класика в жанра – Монополи. Може би се чудиш защо ти предлагаме именно тази игра?  Едва ли не си я чувал или не си строил хотел на „Мейфеър“, с който да разориш противниците си. Причината е, че това е специално издание, изцяло вдъхновено от емблематичния сериал „Приятели“ – О, боже мой!!!  Ако си фен на Рейчъл, Фийби, Моника, Рос, Джоуи и Чандлър сега можеш да насладиш на Монополи в тяхната компания. Направи си чаша ароматно кафе, хвърляй заровете и се пренеси в Ню Йорк!

Хайдути

Кой казва, че историята трябва да е скучна, да се състои от безкрайни дати и да изисква четене на безброй книги? Сега можеш да изживееш българската история, като станеш част от истинска бойна чета, докато… си вкъщи с приятели и заедно играете настолната игра Хайдути. За да спечелиш е необходимо, точно както и по време на Възраждането, да събереш най-силната чета. Това става чрез подсилване на показателите ѝ „Набор“, „Бойна мощ“ и „Дейност“. Застани начело на най-смелите и безстрашни българи и ги поведи напред в името на каузата!

Ticket To Ride, Европа

Завършваме селекцията от настолни игри с небезизвестната Ticket To Ride, Europe. В миналото придвижването из Европа не е било толкова лесно и бързо, както в наши дни. Пътувало се е основно с влак и посещението на една държава е изисквало дни наред път. Сега ти предлагаме да се превърнеш в истински железопътен магнат, като притежаваш  ЖП гара в повечето големи европейски градове. Как? Като се впуснеш в приключението Ticket To Ride, Europe, което ще те отведе на вълнуващо пътуване, изпълнено с множество възможности!

Това бяха нашите предложения за настолни игри, които наистина си заслужава да опиташ. Ако си пропуснал първата част на статията, можеш да наваксаш с нея ТУК. Ще се радваме да ни споделиш в коментар кои са твоите любими настолни игри, които би препоръчал. ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *